VOLCANIC EARTH™

LINK TILBAKE TIL VOLCANIC EARTH PRODUKTENE I BUTIKKEN> 


Et eksklusivt og helt 100% naturlig og økologisk merke som har vært etterspurt og etterlengtet. Volcanic Earth er ekstremt selektive og velger hver ingrediens i produktene sine for å sikre at hver komponent av produktet har maksimal pleiende effekt på huden.

 

Det  internasjonale hovedkvarteret i Volcanic Earth® Fair trade ligger i Port Vila hovedstad i Vanuatu, som ligger i det vakre sørlige Stillehavet mellom Fiji og Ny-Caledonia og har den mest aktive vulkanen på planeten vår.

Volcanic Earth® eies og drives av Linda Trenkner og Pam Ryan, som begge er sterke talsmenn for naturlige, økologiske dyrkede produkter laget av de fineste naturlige og organiske ingrediensene som er dyrket i mineralrik vulkansk jord på en ansvarlig måte å beskytte vår dyrebare planet, de tror sterkt at naturlige, økologiske produkter er det beste for deg og miljøet, og gir deg de beste resultatene.

Volcanic earth bruker ikke mineraloljer, syntetiske ingredienser, dufter, fargestoffer eller parabener i produktene.

Volcanic Earth® har klart i å påvirke det globale markedet for naturlig, økologiske hudpleie produkter till kunder och selges på apotek, salonger, spa og online runt om i verden fra-

Irland, Storbritannia, Danmark, Tyskland, Hellas, Singapore, Dubai, Sverige, Belgia, Nederland, New Zeeland, Australia, USA och Kanada, og nå i Norge

Den fremste grunnen til denne suksessen er att  Volcanic Earth® handler om og gjøre "100% naturlige etiske bio løsninger for normal og problem hud som fungerer".

FORDELER MED TAMANUOLJE

Tamanu Oil er kjent som "gudenes olje" og er en ekte hudhelende olje. Den har blitt brukt i Sørøst-Asia og Stillehavsøyene i århundrer som et universalmiddel for mange. Det er opprinnelig fra Vanuatu der den vokser i vulkansk jord. Tamanu oil er Kollagen økende, regenererende, beroligende, fuktighetsgivende, beskyttende, nærende antioksidant, anti-bakteriell, anti-sopp, anti-inflammatorisk, anti-oksidant, sårheling, regenererende, beroligende, smertestillende, immunstimende, anti-kløe, kviser, eksem Psoriasis letter veksten av nyere hud og gjør huden mykere.

FORDELER MED COCONUT OLJE
Kokosnøttolje har blitt skjønnhetsingrediensen til mange kjendiser. De bruker det i håret og på huden. Men hvorfor er kokosnøttolje så bra? Her er noen grunner: Kokosnøttolje er rik på nærende fettsyrer som mykner, vitaliserer huden og fukter en tørr hudtype. Oljen har antioksidantegenskaper og kan bidra til å beskytte huden mot skadelige mikroorganismer, for å opprettholde en sunn bakterieflora, og minimere fuktighetstap. Den er reparerende og har en beroligende effekt på huden. Kokos møtt olje finns i Volvanic earth inkludert rengjøringsproduktene, for å løse opp sminke og oljebaserte urenheter.

FORDELER MED VOLKANISK ASKE / SULFUR / SULFUR

Beauty Mineral
Noen tenker kanskje på historier der folk bader i svovelfjærer for å få vakker hud. Og det er helt riktig, svovel er utrolig gunstig for huden, og det er derfor det også kalles skjønnhetsmineralet

Fordeler er mange:
Anti-aging gjennom syntese av kollagen

Antiinflammatorisk og antibakteriell, beskytter huden mot de giftige effektene av forurensning og stråling. Bekjemper hudsykdommer som kviser, dermatitt, flass og flass, rødlig hud.

Stabiliser keratinprotein i negler og hår.

FORDELER MED NANGANG OLJE

Også kjent som Ngali Oil, kaldpresset fra nøttene på Canarium indicum treet.

Den rike strukturen skyldes høye nivåer av palmitinsyre, stearinsyre, oljesyre og linolsyre fettsyrer. Nangai Oil er fullpakket med disse fettsyrene som gir oljen utmerkede helbredende og mykgjørende egenskaper. Det mykner og beroliger huden uten å etterlate en fet rest.

FÖRDELAR MED OLIVOLJA
Rik på A, D, E och K-vitamin

Inneholder antioxidantegenskaper som hjelper til att bremse aldringsprocessen.

Inneolder antibakteriella egenskaper som hjelper til å bekjempe bakterier som årsakar akne,.

myker og fukter huden.

Lindrer ubehag og beroliger irritation som torr, kløende eller betent hud.

FORDELER MED WICH HAZEL
Inneholder utmerket antiinflammatoriske, antioksidanter. Forbedrer hudtonen ved å raffinere porene og stramme huden.

Reduser hudrødhet og gir lettelse for irritert og sensitiv hud. Reduser bakterieveksten som får kviser til å utvikle seg. Bekjemper for tidlig aldring på grunn av det høye innholdet av tanniner.

LINK: HER GÅR DU TILBAKE TIL VOLCANIC EARTH PRODUKTENE I BUTIKKEN>