Om oss

Vi startet BioZen for å kunne tilby kvinner og menn de beste mest prisverdige og unike hudpleieprodukter. Naturlig skjønnhet starter med sunn naturlig og flott hud, og vårt mål med BioZen er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin,og å dele med oss av mer en 20 års erfaring.

"Vi ønsker å spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie til deg"

Vi tilbyr det siste innen hudpleie,og vår ambisjon er alltid å gi deg de beste produktene til din hud til den beste prisen.

 

Vi jobber ut fra at du som kunde er unik. Vårt utgangspunkt er kunnskapen om hud,og hudpleieprodukter. Kvalitet og miljø er selvfølgelig for oss. Vi ønsker at du som kunde alltid skal føle tryggheten vår lange erfaring gir deg 

 

Litt mer om våre produkter

Hele vårt sortiment holder det vi lover og er spesielt laget for deg som synes hudpleie er viktig og vil se resultater! Vårt sortiment og merkevarer er håndplukket basert på over tjue års erfaring, bare det beste er godt nok. Hudpleieprodukter med det beste av K-Beauty (koreansk hudpleie) og kanskje verdens mest avanserte hudpleie fra LA FAON produkter fra Sveits/Taiwan som behandler alle synlige tegn på problemer og aldring hud til kroppspleie fra det Døde Hav kjent over hele verden for deres effekter Alle produkter er egnet for menn og kvinner i alle aldre som ønsker å holde sitt utseende friskt lenger.

 

Vi har i dag vår eget varemerke BioZen og er autorisert forhandler i Norden av varemerkene La Faon fra Sveits/Taiwan og Seamantika. 

Miljø-Kvalitetskontroll

Våre produkter inneholder ikke: Parabener, Mineraloljer,Palmolje SLS/SLES.-Ingen produkter eller ingrediensene er testet på dyr og inneholder ikke animalske biprodukter. Et meget strengt system for kvalitetskontroll som oppfyller de strenge kravene for ISO 9001, 2000 og CTFA -sertifiserte ingredienser,og i strengt i samsvar med FDA standard.

Patenter

Mange ulike inovative patenter blir brukt våre produkter