Om oss

"Vi ønsker å spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie til deg"

Vi tilbyr det siste innen hudpleie,og vår ambisjon er alltid å gi deg de beste produktene til din hud til den beste prisen.

Vi jobber ut fra at du som kunde er unik. Vårt utgangspunkt er kunnskapen om hud,og hudpleieprodukter. Kvalitet og miljø er selvfølgelig for oss. Vi ønsker at du som kunde alltid skal føle tryggheten vår lange erfaring gir deg. 

 

Litt mer om våre produkter

Hele vårt sortiment holder det vi lover og er spesielt laget for deg som synes hudpleie er viktig og vil se resultater! Vårt sortiment og merkevarer er håndplukket basert på over tjue års erfaring, bare det beste er godt nok. Hudpleieprodukter med det beste av K-Beauty (koreansk hudpleie) og kanskje verdens mest avanserte hudpleie fra LA FAON  som behandler alle synlige tegn på problemer og aldring hud til kroppspleie fra det Aqua Mineral basert på mineralene idødehavet kjent over hele verden for deres effekter, og naturlige nøye utvalgte naturlige ingredienser, naturens under på sitt beste.  Alle produkter er egnet for menn og kvinner i alle aldre som ønsker å holde sitt utseende friskt lenger.

”Vår visjon er og tilby produkter som har en synlig effekt og dermed gjør en forskjell for alle som bruker de, samtidig har vi en ambisjon om at alle våre produkter er naturlige og økologiske i det omfang det er mulig, til priser de aller fleste kan leve med.”

Team biozen Norge

 

Vi er er autorisert forhandler i Norden av varemerkene BioZen -  La Faon og Aqua Mineral. 

Miljø-Kvalitetskontroll

Våre produkter inneholder ikke: Parabener, Mineraloljer,Palmolje SLS/SLES.-Ingen produkter eller ingrediensene er testet på dyr og inneholder ikke animalske biprodukter. Et meget strengt system for kvalitetskontroll som oppfyller de strenge kravene for ISO 9001, 2000 og CTFA -sertifiserte ingredienser,og i strengt i samsvar med FDA standard.

Patenter

Mange ulike inovative patenter blir brukt våre produkter