Nyheter

VI PRESENTERER

EN NY FEELING FRA THE DEAD SEA

Nyhet ! We love it 

 

 

A FAON Triple Protection Serum Lotion 

innehåller 93% naturliga ingredienser och det är mycket skonsamt även för sensitiv hud.Håller huden hydratiserad och skyddad mot irriterande ämnen som orsakar torr hud.

Denna rika, lyxiga serum Lotion ger intensiv behandling och återfuktning till torr och mycket torr hud, samtidigt som den bekämpar tecken på åldrande, särskilt i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Dess unika symfoni av ingredienser  bla Arnica Montana,E-vitamin.En lotion som  slätar ut fina linjer och rynkor och stramar samtidigt upp huden och skyddar mot fuktförlust.

Hjälper även huden tillbaka till det normala vid  Eksem/allergier
 • Rik, fyllig 24h-creme
 • För normal till mycket torr hud och Yttorrhet alla typer hud
 • Yttorrhet är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp
 • Reparerar hudens skyddande barriär.
 • Återställer hudens fuktbalans och behandlar ålderstecken.
 • Perfekt på känslig och ostabil hud  och torr hudtyp
 • Triple action serum Lotion  Absorberes raskt som et serum og gir fuktighet som en Krem.
 • Mjukare och friskare hud ses inom några få tillämpningar.
 • Pre-makeup-skydd som är utmärkt att använda före sminkning för fullständigt skydd. 
 • Ökar hudens immunförmåga att återställa din hud till hälsosam status. 

 

 

 

Mini Smart

Et helt revolusjonerende hudpleie konsept! Mini Smart er ansiktsrengjøringsbørsten  som rengjør huden din ved hjelp av hygieniske silikon knopper og pulserende bevegelser - for en myk, jevn og ren hud! Rengjøring har aldri vært så behagelig!

Med sin teknologien gir den  en dyp, men mild rengjøring som effektivt fjerner døde hudceller og forbedrer en jevnere, finere hud tone med masse glød! Med regelmessig bruk, hjelper den  huden med å redusere og forebygge aldringstegn, for å gi huden din et mer ungdommelig utseende. Den fjerner lett urenheter, smuss, overflødig olje og makeup rester, mer nøye enn når du bare rengjør med hender. Den hjelper også med å øke blodsirkulasjonen i huden, noe som umiddelbart gir huden din naturlig utstråling.

Huden føles myk, glatt og frisk med fin glød. Med pulserende bevegelser og myke silikon knopper gir den deg muligheten til å forbedre din daglige rengjøring med din rengjøringskrem og lar huden puste.

Allsidig!

Mini Smart har tre soner som du kan enkelt velge hvilken del som passer deg best. Med de tynne silikon knopper på den ene siden, kan du forsiktig rengjøre sensitiv eller tørr huden uten å forstyrre fuktighetsbalansen. De tykkere silikon knopper på toppen gjør det er enkelt å få tilgang til tøffere områder som rundt nesen. Til slutt motsatt side, som bare har tykkere knopper som kanaleliserer pulseringer mer direkte for å rengjøre og forfriske fet hud.

 • 100% vannfast.
 • Myk silikon.
 • Opptil 300 påføringer per fullading.
 • USB lader inkludert.
 • 2 års garanti.

Bruk

Trinn 1: Fjern eventuelle sminke først, deretter fukte huden din og bruke din rengjøring. Fukt så Mini Smart

Trinn 2: Slik slår du på; Trykk på midtknappen, start med forsiktig bevegelser i oppadgående bevegelser på kinnene, fra haken.

Trinn 3: Deretter starter fra midten av pannen og feie den forsiktig utover på begge sider.

Trinn 4: Fei børsten opp og ned på nesen, og utover fra neseborene.

Trinn 5: Trykk på knappen igjen for å aktivere laveste freguency cleaning mode, for å feie/rense under øynene.

Gjenta Trinn 2: Fei/Rens rengjøringsbørsten igjen over kinnene fra haken. Deretter trykker du på knappen igjen for å slå av produktet, og  så  skyller du ansiktet. Denne rutinen skal ta 1-2 minutter.

 

 

                  Hei vi deler entusiasmen vår med deg:) !

                                                        Med en ny generasjon hudpleie

LA FAON er et  velrenomert ledende merkevare innen hudpleie og skjønnhetsprodukter.Serien er forsket frem av  eksperter for å få frem det beste av innovasjon og kvalitet med Patentert teknologi fra Sveits,og å gjøre den beste hudpleien tilgjengelig for folk flest.Så det er med stoltet og glede vi kan lansere LA Faon i Norge


LA FAON produkter er utviklet for å hjelpe hudens naturlige prosesser, stimulere cellefornyelsen, tilføre fukt i dybden samt gjenoppbygge og styrke huden. Resultatet er en hud som ser vakrere, yngre, sunnere ut,og med en fantastisk glød.- Demper uregelmessigheter i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og forebygger og reduserer forekomsten av akne.

  Oppdag denne opplevelsen som gir synlig fornyelse av huden og gir en strålende hud.

                                    Huden vår blir også utsatt for en ekstra står påkjenning i vintermånedene.

                                      " Nå kan du også holde  huden din vakker også hele vinteren igjennom".

 

Vil du starte dagen med frisk,glødende hud,bør du faktisk starte kvelden før.

Når det nærmer seg sengetid bør du starte med å fjerne all sminke grundig. Alle vet at man skal gjøre det, men ikke alle er like nøye hver gang. Ikke la sminkerester bli liggende på huden.

Dersom du velger å ikke fjerne sminken i det hele tatt, vil porene dine tette seg, og du kan få kviser. Sover du med maskaraen på, kan det føre til midlertidig betennelse og hevelse.

Så her kommer steg for steg til en hud du ikke kommer til å kjenne igjen er du klar?

STEG 1

En mild, luksuriøs renseolje som effektivt fjerner make-up og urenheter. Passer for alle hudtyper.

Ingen mineralolje, ingen konserveringsmiddeler, ingen alkohol, ekstremt lett

Denne avanserte, ikke-oljeaktige og lette formelen smelter bort sminke  og fjerner vannfast mascara og leppestift enklere enn noensinne. Med naturlig planteekstraktolje kan selv den mest følsomme huden bruke dette produktet

Brukes om kvelden

STEG 2

En ny generasjon rensekrem med så mye som 25 % Amino Acid og Trippelpetide 3 og patentert ECODEW steem cell Teknologi, denne rensen gir deg ungdommelige hud (Anti Age) samtidig som du renser huden 

Denne rensekremen gir en dyp rensende effekt uten å bruke skummende kjemikalier for å  ikke skade huden din, og den gir ingen kremaktig og oljeaktig følelse.Huden føles ren og  gir en god følelse hele dagen.

STEG 3

Spesial formel som øyeblikkelig gir huden fuktighet

Brukes rett etter rens - den vil øyeblikkelig balansere og hydrere huden din og gi en total forfriskende følelse. Serum toner er den nyeste formelen av toner og er ikke slik tonere var før. Den gir  fuktighet og toner huden i samme prossesen
Fremskynder absorpsjonen og emulsjonen fungerer som katalysator for å øke absorpsjonen for hudpleie produktene som følger.
Hvorfor er det så viktig?
Det er den silkeaktig lette emulsjonen som gir huden din en glatt  følelse som synes etter du har renset huden. Den gjenoppretter hudens naturlige fornyelsesyklus og gir huden den perfekte grunnlaget for fullstendige næringsopptaket av ingredienser i serum/krem

STEG 4

 

Instant Lifting Serum er et rikt, dyphydratiserende serum med Tripeptide-3 og Ceramide 1,3,6 for å øke hudens naturlige kollagenproduksjon.

Instant Lifting Serum kombinerer den hudregenererende kraften til Hyaluronic Acid med anti-aging egenskapene til stamStamceller for å introdusere en av de mest effektive anti-rynke formler på planeten.

Dette serumet er spesielt designet for alle hudtyper og til og med for de mest følsomme hudtypene.

​STEG 5

Vitalizing Anti-Aging Cream er formulert med ECODEW-teknologi som er en eksklusiv patentert formel med en organisk anti-aging essens og plante stamceller for å forsinke aldrings prosessen 

Fordeler :


* Øyeblikkelig rush av  intens fuktighet. * Gir dramatisk hudoppstramming og rynkereduksjon. * Lysner hudtonen. * Gjør huden fløyesmyk og silkeaktig. * Passer Alle hudtyper

Hvor raskt kommer du til å begynne å se resultater etter at de har begynt å bruke La faonprodukter?

Noen ser resultater allerede første gang de bruker produkter fra La faon. Huden kommer til å kjennes myk,fuktig med en fantstisk glød, og utstråle synlig velvære etter kort tids bruk. Hvis huden har mer spesielle og langsiktige behov i form av behandling av aldringstegn eller akne som er forårsaket av hormonelle forandringer eller solskader, vil resultatene som regel ikke være synlige med det samme,men glød og fuktighet vi du oppleve ellers vil hudhelsen og resultater vil gradvis bedres i takt med at du følger anbefalt hudpleirutine

 

"Alle produktene kan også brukes hver for seg,men det beste resultatet får du ved å bruke hele hudpleieregime.Renserutinene passer også utmerket til unge og de med problem hud som akne"

DETTE ER BB-KREM!

Du har sikkert hørt om fenomenet, men vet du egentlig hva «vidunderproduktet» BB-krem er?kanskje kjent for de fleste i dag?

 

BB-krem

BB-krem ble opprinnelig lansert som et hudpleieprodukt, men har sterke makeup-egenskaper som gjør den til et fantastisk hybridprodukt mellom makeup og hudpleie. Den forener det beste fra to verdener !

Vi  lanserer BB Kremer med brask og bram om kort tid Men asiatiske kvinner har gått bananas over produktet i årevis allerede, og vi må 60 år tilbake i tid for å finne opprinnelsen til «blemish balmen». Den ble nemlig utviklet på 1950-tallet av den tyske hudlegen Dr. Christine Schrammek. Opprinnelig var hensikten å beskytte huden etter laserprosedyrer og kirurgi. Kremen ga huden pleie og inneholdt små partikler som reflekterte lys og dermed gjorde arr mindre synlige. En variant ble lansert på det asiatiske markedet på 1980-tallet, og den ble umiddelbart populær, spesielt i Korea.

- Suksessen til BB-kremer i Asia har bare vokst. Asiatiske kvinner elsker produkter som er alt-i-ett. Den kombinerer hudpleie, beskyttelse og gir en flott hudoverflate i kun ett steg,og i dag har er BB Krem også et bestselger produkt i Europa og Norden

 

 

Den nye trenden med sheetmasks – slik fungerer det

 

Sheetmasker er det siste innen skjønnhetspleie i Norge og er noe alle snakker om; men hva er det egentlig, og hvordan fungerer det? 

De såkalte sheetmaskene har blitt ekstremt populære og det er lett å forstå hvorfor. Det er som en stoffmaske som legges på ansiktet og er ofte laget av bomull, biocellulose eller hydragelé. På den måten blir masken som et ekstra hudlag.

BioZen inneholder opp til 90 prosent aktive ingredienser. Det som gjør det mulig for masken å inneholde så høye konsentrasjoner av aktive stoffer, er en ny teknologi der ingrediensene er innebygd i tekstilene.

– Denne  teknologien har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser og kortere behandlingstid, men elleve ganger lenger virketid etter bruk.

Andre ansiktsmasker har lett for å bli klissete og krever at man skyller ansiktet etter bruk – og vann har jo som kjent en uttørkende effekt.Sheet masker er derimot enkel å sette på og man slipper alt kliss. I tillegg får huden den fuktigheten den trenger.

Man trenger bare å ha masken på i 15 minutter, og etter behandlingen fortsetter den å virke i hele åtte timer, noe som er elleve ganger lenger enn andre ansiktsmasker. Én maske kan i tillegg brukes tre ganger fordi den ikke inneholder vann.Lanseres om kort tid i Norge og Sverge

 

Derfor bør du unngå sulfater

tirsdag 6. juni, 2017 

187489388_164

DERFOR BØR DU UNNGÅ SULFATER

Sulfater (SLS, SLES) er de rengjørende og skummende ingrediensene i shampo, såpe og tannkrem. Dette gir en følelse av renhet som mange liker. Dessverre irriterer sulfater hår og hodebunn, noe som gjør det til en ugunstig ingrediens å ha i produktene sine.

Håret strippes for farge og skjellaget blir mer åpent, noe som resulterer i et mer tørt og slitt hår. Vaskingen blir mye røffere for håret, derfor er det spesielt skadelig for de som vasker håret ofte.

Under fremstillingen av SLS brukes en giftig gass som kalles etylenoxid. Plager som tørr hud, eksem og hodebunnsplager kan være et resultat av sulfater.

Økologiske produkter som bruker naturlige ingredienser til å rense er både mer skånsomt for deg, det bidrar til en mer kjemikaliefri hverdag og det er i tillegg et godt valg for miljøet. Når man er vandt til å bruke produkter med sulfater vil mange føle at shampoer og såper ikke renser like godt fordi det ikke gir den skummende følelsen. At det ikke skummer betyr ikke at det ikke blir like rent, dette er bare en vanesak og feilaktig informasjon vi har fått gjennom tidene. Når noen reklamerer med at en shampo skummer godt betyr ikke dette nødvendigvis at det er en god shampo – at det inneholder sulfater gjør ingen annen nytte for hodebunnen og håret ditt enn at det tørker ut.

Ved å velge produkter uten sulfater blir du like ren, men uten å føle deg tørr og stram etterpå.