Mini Smart T-Sonic™

295 ,-

stk.

 

Skjem bort huden med den ultimate dybderens, mini.smart™ Ved hjelp av T-Sonic ™ teknologi som gir grundig men likevel skånsom rengjøring ved å kanalisere depot soniske pulseringer over hud overflaten, vil dette apparatet gi huden et jevnere og mer raffinert utseende på bare tre dager.

Den kan brukes med alle rensemiddel, og bare ett minutts bruk morgen og kveld vil belønne deg med myk og strålende hud. Den fjerner effektivt makeup, smuss og overflødig olje, og bruker sine 1500 ikke-slipende berøringspunkter, belagt med glatt silikon for å skape følelsen av en ansiktsbehandling, mens de tre ulike sonene sikrer at den er egnet for alle hudtyper. Fullt oppladbar og vannsikker, vil den gjøre huden din lysere, klarere og sunnere.

Mini,smart er et innovativt ansikts-rense apparat som sender T-Sonic™ pulseringer gjennom en ultra-hygienisk silikonbørste. Kompakt og reisevennlig, krever ingen nye børster og forvandler huden ved å fjerne urenheter, og etterlater et sunnere utseende og en strålende ansiktshud – samt selvtillit som følger med å ha klar og ren hud.

Egenskaper:

 • Eksepsjonell verdi for pengene – krever ingen erstatningsbørster
 • 2 års garanti
 • Uovertruffen kvalitet og trygghet
 • Vanntett
 • For vanlig bruk i badekaret eller dusjen
 • Ikke-slipende silikon børste med myke silikon berøringspunkter
 • integrert batteri
 • Opp til 300 behandlinger i en enkelt opplading

HVA ER T-SONIC ™ -teknologi T-Sonic ™ teknologi refererer til opptil 8000 depot soniske pulseringer per minutt som kanaliseres gjennom myke silikon berøringspunkter for å fjerne døde hudceller, og rense porene for smuss, olje og makeup rester.

Teknologien gir langt mer effektiv dyprens enn om du bruker hendene alene. Dette er fordi fingrene, i tillegg til ofte å ha olje, smuss, bakterier og andre forurensninger på seg, ikke kan rense porene så dypt som mini smart eller fjerne døde hudceller, fordi den ihar deelle tekstur som kreves for å fjerner urenheter fra huden.

BØRSTE ELLER SILIKON
I motsetning til en børste, er silikon ikke-porøs, og er derfor motstandsdyktig mot bakterie oppbygging, absorberer ikke smuss og olje, er lett å rengjør, tørker raskt og er et  ultra-hygienisk ansikts-rens apparat. Silikon er ikke bare trygt og allergivennlig, men også langt mer skånsom på huden enn tilsvarende produkter på markedet takket være sin myke, glatte og ikke-slipende tekstur.

OPPDAG DEN NYE MÅTEN Å RENSE HUDEN PÅ

MINI SMART er en rensebørste til ansiktet som hjelper deg med å få maksimalt utbytte av hudpleieproduktene dine.

Det er ingen hemmelighet at huden blir full av smuss og bakterier etter en lang dag på farten, og noe av det viktigste du gjør før du legger deg om kvelden er å rengjøre ansiktet grundig med et renseprodukt tilpasset din hudtype.Mini Smart som gjør at din hudpleierutine får maksimal effekt. Mini Smart™ er en vibrerende rensebørste av silikon som brukes sammen med ditt renseprodukt, og gjør at rensen virker ekstra godt i dybden.Mini Smart™ hjelper ansiktsrensen med å trenge ned i porene, samt fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen for å motvirke linjer, rynker, urenheter og kviser.

Conseptet har vunnet flere beauty awards.

 

Kommentarer 18


 • Roligt att rengöra sig

  Omtale av

  Ibland kan det kännas lite tungt och jobbigt att rengöra sig. Men sen jag köpte denna så har det blivit roligt. Den är mycket enkel och jag känner mig väldigt ren efteråt. 👌👍

 • Magic Maskin !

  Omtale av

  Denna lilla rosa manic är ju helt sagolik. Med sitt lätta vibrerande och små ” piggar” masserar den liksom runt och får bort smuts på djupet. Cirkulationen ökar också så känslan av välbefinnande är härlig. Nu kör jag med rengöringen från La Foan och tillsammans gör dem produkterna att jag verkligen blir ren, doftar gott och strålar! Tack👍

 • Rengöringshjälpen nr 1

  Omtale av

  Ett bra komplement till rengöringsmoussen. Man känner sig verkligen ren, len och fin i huden efter att ha använt denna. Skönt med massagen också.

 • må bare ha

  Omtale av

  Denne gjør rensingen til en lek, og gir en veldig god følelse etterpå. Og prisen er veldig bra :-)