DAY CREAM SPF 30

249,00 NOK

Veil. salgspris 249,00 NOK

Basert på 22 omtaler

DAY CREAM SPF 30

Passer: Alle hudtyper

Er en næringsrik og fuktighetsgivende multifunksjonell krem som beskytter mot i solen, frie radikaler og for tidlig aldring av huden. Den er mykgjørerende gir glød og fukt. Antioksidanter og bredspektret UV-UVA beskyttelse motvirker og forebygger de første tegn på hudaldring, og holder huden sunn og i balanse uansett hudtyp

  • En ultrabeskyttende og hydrerende dagkrem
  • Motvirker skadelige miljøfaktorer
  • Forhindrer formasjonen av fine linjer og rynker

Hoved Ingredienser:

Aloe vera, fuktighetsgivende, antiinflammatoriske og beroligende egenskaper.

•Green Tea, Grønn te er en sterk antioksidant som motvirker frie radikaler, og reduserer forekomst av solskadede..

•Helix Aspersa Müller Glycoconjugates.(Snail Extract), inneholder noen av naturens beste og reneste dermatologiske skatter.

•Glycerin, en fantastisk fuktighetsgiver.

•Hyaluronic acid, hyaluronsyre en fuktighetsgiver binder fukt i huden. Resultatet er en sunnere hud med økt glød. 

Solens effekt på huden

Solens stråler gir oss viktige D-vitaminer og øker vårt fysiske velvære, vi føler oss pigge og freshe av å være ute i solen og få litt farge. Men solens stråler har også mindre positive effekter, de tørker ut huden og gir aldringstegn som rynker og pigmentflekker på sikt. Det finnes to typer stråler som påvirker huden på ulike måter:

UVA stråling gjør huden brun da den farger hudens pigment. Strålingen trenger dypt ned i huden uten å gi noen umiddelbare synlige skader, men de forsaker aldringstegn. UVA stråler absorberes minimalt av atmosfæren og går igjennom vanlig vindusglass.

UVB stråling øker mengden pigment og gjør huden tykkere da den absorberes i hudens ytre lag. De forårsaker rødhet og solbrenthet og kan gi opphav til pigmentflekker.

 SPF 30 UVA UVB gir en komplett beskyttelse ved å kombinere effektive solfiltre med aktive ingredienser som beskytter og styrker huden

.

Lagerstatus:
stk.

50 ml

PASSER

Alle