24% Midlertidig utsolgt

DUODEAL SHAMPO OG BALSAM 2 x 350ml

Produkten er utsolgt.

299,00 NOK 396,00 NOK

Veil. salgspris 396,00 NOK

Ingen produktomtale

Nourishing Shampoo

renser og oppdaterer håret ditt, forbedrer den naturlige glansen. Denne unike effektive formelen kombinerer en blanding av gjenopprettende dødehavsmineraler, kjent for sine utsøkte egenskaper, med keratin ekstrakt og Abyssinian frøolje for å nærme dyp og beroligende næring til hår og hodebunn, slik at du får optimal naturlig glans og den perfekte starten på din daglig hårpleie rutine. Abyssinian olje er en lett olje som gir den superfølelsen og den vakre naturlige glansen og nærer håret ditt uten å tynge ned håret..

Bruksanvisning :
Masser en sjenerøs mengde i vått hår og hodebunn, skyll og skyll grundig. Gjenta etter behov. Egnet til daglig bruk.

INFUNDURA BALSAM

Naturlig formulert med vår komplementære kombinasjon av Dødehavet mineraler, Abyssinian frøolje og keratin, Infudra Nourishing Conditioner forynger håret ditt for økt naturlig glans. Den ultralette formelen er basert på en unik blanding av beskyttende vitaminer og umettede fettsyrer som hjelper til med å låse  betydelig fuktighet i håret, beskytter mot ekstern skade og gir enkel styling og naturlig gjenopprettings glans.

Bruksanvisning :
Etter shamponering, bruk sjenerøst på håret, jobb fra endene opp til røttene, og la det sitte i 2-3 minutter før du skyller grundig

Lagerstatus: Ikke på lager