INFUDRA NOURISHING HÅR SERUM 120ml

299,00 NOK

Veil. salgspris 329,00 NOK

Basert på 3 omtaler
Art nr 24
Lagerstatus:
stk.

Hårserum gir håret glans, demper krus og motvirker flyvehår samtidig som serumet legger seg som en beskyttende hinne rundt hårstråene. Dette serum har pleiende egenskaper og egner seg spesielt godt til langt og/eller slitt hår med tørre og flisete tupper..  

INFUDRA NOURISHING HAIR SERUM OIL
Basert på luksuriøse Abyssinian olje- og keratinkompleks inneholder Infudra Nourishing Serum naturlige antioksidanter som fukter og gir naturlig glans, noe som gjør håret til å bli friskere enn noensinne. Dette serumet inneholder også en kraftig blanding av arganolje, vitamin E og mineraler fra dødehavet, kjent for sine utrolige foryngende egenskaper, noe som resulterer i lettere håndterbarhet samtidig som det opprettholder intens glans og fremmer en forførende silkeaktig finish.

Bruksanvisning :
Påfør noen dråper Infudra Nourishing Serum til håndflaten og gni i noen sekunder for å varme, jevnt fordelt gjennom håndkle-tørket hår, først og fremst med fokus på endene. Kan også brukes sparsomt på tørt hår.

Hva gjør serum for håret ditt?

Hva gjør hårserum for ditt hår?

 

  • Mykere, lettere, og håntere
     

  • Pleier og styrker håret 

  • Gir hårt liv og glans
     

  • Tar bort frizz og krusighet
    krusighet

STEG 1  Ta først og håndkletør håret.

2 "Applicer serumet på tuppene og lengdene

STEG 3 La håret absorbere serumet och se hvordan det forandres.

BRUK:

Påfør noen dråper Serum i håndflatene og gni i noen sekunder for å varme opp. Spred jevnt gjennom håndkle-tørket hår, først og fremst med fokus på endene. Kan også brukes sparsomt på tørt hår. Bruk daglig eller etter ønske.