20%

BODY LOTION DELICATE

148,00 NOK 185,00 NOK

Veil. salgspris 185,00 NOK

Basert på 2 omtaler

Etter en dusj eller et bad behøver huden alltid være riktig hydrert, for å være smidig og myk. Skjem deg bort deg selv og huden din med en body lotion som låser inn i fuktighet, nærer, beskytter mot dehydrering og gir en fin glød.

Med regelmesig hydrering, unngår du at huden blir dehydrert, flakket eller blir rød og kløende. Selv med akne på kroppen, er riktig hydrering viktig daglig. Exfoliate med total silke kroppskrubb, helst regelmessig for å fjerne tørr hud og for å få optimal effekt av kremen/lotion din.

Denne luksuriøse, smakfulle duftemulsjonen fukter og genitaliserer kroppen umiddelbart og etterlater huden myk.

Velvet Touch Delicate Dew & Body Lotion er en perfekt balansert formel som inneholder Dunaliella Alger, Dead Sea Minerals og Vitamin E som, og nærende forfriskende Ginseng, fuktighetsgivende sesamfrøolje, jojobaolje, olivenolje og avokadoolje. og rosmarin essens. Raskt absorbert, et must ideelt for bruk etter bad / dusj.

Påfør en liten mengde og masser inn i huden til den blir absorbert. For best resultat, bruk etter dusj eller bad, eller når huden din trenger fuktighet og næring, etterlater huden din silkeaktig med en nydelig duft
 

250ml
Lagerstatus:
stk.