PROFESSIONAL NAIL KIT DELICATE DEW

399,00 NOK

Veil. salgspris 399,00 NOK

Basert på 2 omtaler

Delikat Dew Nail Care Kit - Bli begeistret for utseendet på neglene dine.

 

Nail Kit - en stimulerende skjønnhetsbehandling for neglene dine!

Aqua Mineral hånd- og neglpleieprodukter er utformet som en forfriskende skjønnhetsbehandling for neglene dine for å forhindre ruhet og sprekker. De er nærende og beskytter hendene og neglene. Formulert med naturlige mineralrike Dødehavet ingredienser i kombinasjon med liposomer av planteekstrakter, vitamin A, E og aloe vera for å gi huden din et ungdomelig utseende.

Spesifikasjoner:

Mineral Rich Cuticle Oil: et spesielt formulert produkt som mykner opp dine neglebånd, noe som gir deg en godt preparert kontur til neglene dine. Det mykner huden og løsner forsiktig huden fra neglen. Dette gjør at neglen vokser fritt og lar deg forme en perfekt neglekontur. Bruk regelmessig og få en jevn, fast kontur for neglene dine.

Negle Fil: Glatt ut grove nagelkanter og form kanten raskere og enklere enn noen gang før.

Håndkrem: Denne lette kremet fukter lett, og lar dine hender bli uimotståelig myke og smidige. Den luksuriøse formelen er beriket med Dødehavet mineraler og naturlige planteekstrakter . I kombinasjon med vår kutikik olje øker det fleksibiliteten til neglene dine og bidrar til å redusere flak og brudd.

Kratsning Block: : En ny high-tech konstruksjonsbuffer gir en vakker glimmer til neglene dine(som sitter lenge) og stimulerer blodsirkulasjonen under neglene, og gir en sunn vekst.

Artnr 3001
Lagerstatus:
stk.