LA FAON  gir deg enestående resultater og en unik luksuriøs opplevelse. 

"Noen ganger dukker det opp et merke som skiller seg ut"   

                                                                                 LA FAON

La Faon er et velrenommert  prisvinnende hudpleiemerke fra Taiwan-med Sveitsiske patenter og avansert biologi. La Faon fokuserer på pleieprodukter som motvirker hudens aldringsprosess. Vitenskapelig velbegrunnet og kvalitativ på høyeste nivå - med målet om å opprettholde ungdommelig utseende hos enhver kvinne. Du kan trygt velge La Faon for din perfekte hudpleie.

I tillegg til utvalgte pleieprodukter, tilbyr La Faon spesielt især utvalgte sheet masker

 
En vitenskapelig syn på skjønnhet
Den eksklusive patenterte ecodew teknologien finner du bare i La Faons produkter, disse alders bekjempenede ingredienser som  leverer næringsstoffer og ingredienser i alle hudlag er avgjørende for vitalitet og generell hudhelse
Produktene fungerer utmerket på de med sensitiv hud.

 

 
Alle står vi vi overfor problemet med for tidlig aldring i dag fordi vi lever i en verden med miljøforurensning og stress. La Faon har et enestående engasjamet til kvalitet, luksus og  et stort et fokus på vitenskapen om hudpleie
 
LA Faon hudpleie produkter er utviklet for å hjelpe hudens egne prosesser til å stimulere cellefornyelsen, tilføre fuktighet i dybden og å gjenoppbygge og styrke huden. Resultatet blir en frisk og sunn hud som ser vakrere og yngre ut med en fantastisk glød. Reduserer rynker og fine linjer, uregelmessigheter, pigmentering og tørrhet.
LA Faon hudpleieprodukter er i dag en høyt respektert merkevare i hele verden. De som en gang har begynt bytter veldig sjeldent merke,
Årsaken er enkel - LA FAON tilbyr høyeste kvalitet til en overkomlig pris.
I dag vender kvinner fra 25 til 50+ over hele verden seg til LA FAON

 

Eksklusiv patentert i Sveits

EcodewTM Technology

LA FAÔN lager den eksklusive formelen ECODEW, med svært effektive fuktighetskremersom gir anti -age, reparasjon,og fornyelse egenskaper.

Behandling plantebaserte stamcellener fra apple stem cells fra  'Uttwiler Spätlauber', en skjelden Sveistisk  eple sort. -ekstraktet forbedrer og løfter huden.. 

 

 4 Eksklusive hovedingredienser

• Hydra Activator som stimulerere fuktdannelsen i celler og forhindre dehydrering.

• Malus Domestica Fruit Cell Culture fungerer som en generator for å aktivere celler og øke dannelsen av kollagen. Huden føles mer fast og smidig.

• Palmitoyl Tripeptide-3 fungerer som et jern for å glatte ut rynker forårsaket av aldring. Huden føles jevnere og lyser med et mer ungdomelig utseende fra innsiden ut.

• Centella Asiatica Extract virker som en barriere for å hindre ubehag i huden forårsaket av noen form irritasjoner og miljøpåvirkning, for eksempel rødhet. Ingrediensen fungerer som antioksidant for å beskytte hver mm av huden din.

 
Du kan definitivt velge å bruke enkelt produkter fra serien som med alle andre merker, men for å få den samlede opplevelsen og de ultimate resultatene, anbefaler vi hele serien i din hudpleierutine.
 

Vil du starte dagen med frisk,glødende hud, bør du faktisk starte kvelden før.

Når det nærmer seg sengetid bør du starte med å fjerne all sminke grundig. Alle vet at man skal gjøre det, men ikke alle er like nøye hver gang. Ikke la sminkerester bli liggende på huden.

Dersom du velger å ikke fjerne sminken i det hele tatt, vil porene dine tette seg, og du kan få kviser. Sover du med maskaraen på, kan det føre til midlertidig betennelse og hevelse.

Så her kommer steg for steg til en hud du ikke kommer til å kjenne igjen har du tid? Er du klar?

 

STEG 1-Dramatic Face Cleanse 

En mild, luksuriøs renseolje som effektivt fjerner make-up og urenheter. Passer for alle hudtyper.

Ingen mineralolje, ingen konserveringsmiddeler, ingen alkohol, ekstremt lett.

Denne avanserte, ikke-oljeaktige og lette formelen smelter bort sminke  og fjerner vannfast mascara og leppestift enklere enn noensinne. Med naturlig planteekstraktolje kan selv den mest følsomme huden bruke dette produktet

Brukes om kvelden.

 

STEG 2-Hydra-Refreshing Cleansing Oil

 

En ny generasjon rensekrem med så mye som 25 % Amino Acid og Trippelpetide 3 og patentert ECODEW steem cell Teknologi, denne rensen gir deg ungdommelige hud (Anti Age) samtidig som du renser huden. 

Denne rensekremen gir en dyp rensende effekt uten å bruke skummende kjemikalier for å  ikke skade huden din, og den gir ingen kremaktig og oljeaktig følelse.Huden føles ren og  gir en god følelse hele dagen.

STEG 3-Potent Radiant Emulsion

Spesial formel som øyeblikkelig gir huden fuktighet

Brukes rett etter rens  den vil øyeblikkelig balansere og hydrere huden din og gi en total forfriskende følelse. Serum toner er den nyeste formelen av toner og er ikke slik tonere var før. Den gir fuktighet og toner huden i samme prossesen.


Fremskynder absorpsjonen og emulsjonen fungerer som katalysator for å øke absorpsjonen for hudpleie produktene som følger.
Hvorfor er det så viktig?
Det er den silkeaktig lette emulsjonen som gir huden din en glatt  følelse som synes etter du har renset huden. Den gjenoppretter hudens naturlige fornyelsesyklus og gir huden den perfekte grunnlaget for fullstendige næringsopptaket av ingredienser i serum/krem.

 

STEG 4-Instant Lifthing Serum

 

Instant Lifting Serum er et rikt, dyphydratiserende serum med Tripeptide-3 og Ceramide 1,3,6 for å øke hudens naturlige kollagenproduksjon.

Instant Lifting Serum kombinerer den hudregenererende kraften til Hyaluronic Acid med anti-aging egenskapene til stamStamceller for å introdusere en av de mest effektive anti-rynke formler på planeten.

Dette serumet er spesielt designet for alle hudtyper og til og med for de mest følsomme hudtypene.

STEG 5-Vitalizing Anti-Aging Cream

Er formulert med ECODEW-teknologi som er en eksklusiv patentert formel med en organisk anti-aging essens og plante stamceller for å forsinke aldrings prosessen 

Fordeler :


* Øyeblikkelig rush av  intens fuktighet. * Gir dramatisk hudoppstramming og rynkereduksjon. * Lysner hudtonen. * Gjør huden fløyesmyk og silkeaktig. * Passer Alle hudtyper

 

Vert å vite:

Hvor raskt kommer du til å begynne å se resultater etter at de har begynt å bruke La faonprodukter?

Noen ser resultater allerede første gang de bruker produkter fra La faon. Huden kommer til å kjennes myk,fuktig med en fantstisk glød, og utstråle synlig velvære etter kort tids bruk. Hvis huden har mer spesielle og langsiktige behov i form av behandling av aldringstegn eller akne som er forårsaket av hormonelle forandringer eller solskader, vil resultatene som regel ikke være synlige med det samme, men glød og fuktighet vi du oppleve ellers vil hudhelsen og resultater vil gradvis bedres i takt med at du følger anbefalt hudpleirutine.

 

"Alle produktene kan også brukes hver for seg,men det beste resultatet får du ved å bruke hele hudpleieregime.Renserutinene passer også utmerket til unge og de med problem hud som akne                                                  HANDLE HER -

Swiss Patentert ECODEW teknologi.