LA FAÔN 


Naturen er full av fantastisk skjønnhet

La Faon  eksepsjonelle anti-aldringsserie til enhver hudtype er en global antialdringspleie spesialdesignet Inspirert av naturen og realisert av vitenskapen

med Innovative naturlige aktive ingredienser, og med sin verdensledende Ecodew teknologi designet for, og at du skal kunne se og føle resultater
LA FAON bruker naturlige ingredienser i hvert produkt, og en svært effektiv og bærekraftig bioteknologi som krever vesentlig mindre plantemateriale enn tradisjonell dyrking. I tillegg brukes ingen plantevernmidler i de naturlige ingrediensene. Ingen parabener er brukt i produktene. LA FAON brenner for rettferdig handel og er sterkt i mot dyreforsøk og Ingrediensene i LA FAON-produktene er virkelig et fenomen og en måte La Faon jobber med naturen for å gi deg noen av bransjens mest vitenskapelig avanserte hudpleie løsninger!. Det er viktig for LA FAON at de aktive ingrediensene de bruker i sine produkter har en effekt som er dokumentert gjennom forskning. Dette for å garantere at de leverer det beste i moderne hudpleie.

 

La Faon gir merkbare og synlige resultater på huden, når du bruker produktene normaliserer du hudens naturlige funksjoner, og de gir en ungdommelig glød til huden. Filosofien er også og vedlikeholde og forebygge fremtidige skader i din hud.


4 Eksklusive hovedingredienser i den pantenterte teknologien:

Hydra Activator (tripel molekyl vekt hyaluron acid)som stimulerere fuktdannelsen i celler og forhindre dehydrering.

Malus Domestica Fruit Cell Culture fungerer som en generator for å aktivere celler og øke dannelsen av kollagen. Huden føles mer fast og smidig.

Palmitoyl Tripeptide-3 motvirker rynker/linjer forårsaket av aldring. Huden føles jevnere og lyser med et mer ungdomelig utseende fra innsiden ut.

Centella Asiatica Extract virker som en barriere for å hindre ubehag i huden forårsaket av noen form irritasjoner og miljøpåvirkning, for eksempel rødhet. Ingrediensen fungerer som antioksidant for å beskytte hver mm av huden din.