SEAMANTIKA™

Mange av oss kvinner bruker mesteparten av vår energi,ressurser på ansikt og hår når det gjelder pleie, mens vi helt forsømmer resten av huden.Huden er kroppens største organ og den må holdes i optimal helsetilstand, slik at den kan gjøre sitt arbeid: absorbere næringsstoffer til kroppen, utvise giftstoffer og danne en naturlig barriere mot ytre forurensende stoffer.Synes du ikke at et så viktig organ fortjener vel så mye oppmerksomhet som ansikt og hår? Seamatika- fra vår kroppspleie linje er designet for å hjelpe deg med å holde kroppens hud frisk,strålende og vakker.

Bak varemerket

SEAMANTIKA ™ er et unikt varemerke som kombinerer kraften fra planter,oljer og frukt sammen med dyrebare mineraler i Dødehavet. Det er resultatet av et inspirert venture for å skape produkter som kombinerer det beste av alle verdener. Hvert produkt i SEAMANTIKA ™ gir deg en overflod av fordelaktige egenskaper som øker naturlig skjønnhet og forbedrer det generelle velvære med-

Innovative ingredienser

SEAMANTIKA ™ benytter et bredt spekter av planter, oljer og fruktekstrakter sammen med dødehavs mineraler for å skape den mest naturlige løsningen for moderne hudpleie kombinert med Dead Sea Minerals. Disse ingrediensene er kjernen i SEAMANTIKA ™ produkter, er det som gjør at du kan benytte deg av det beste naturen kan gi oss.

Dead Sea - Dødehavet

Dødehavet ligger 417 meter under havets overflate og er dermed det laveste punktet på jorden.

Her finnes verdens rikeste forekomster av mud med naturlige salter og mineraler som natrium, magnesium, sodium, kalsium og klorid.

Helst siden oldtiden har Dødehavet vært en kilde til velvære, fordi de naturlige forekomstene har en enestående virkning på hud og hår.

 

Dead Sea Beauty

Vi har gått langt lengre en langt for å tilby kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser,og for å gjøre høykvalitets dødehavsprodukter tilgjengelige og rimelige for alle.
En unik skjønnhets kombinasjon
Seamantika er et skjønnhetsmerke som er basert på en unik kombinasjon av ingredienser fra naturen og dødehavets mineraler. Seamantika-produkter inneholder ikke SLS / SLES, parabener og er ikke testet på dyr. Produktene inneholder 100% originale Dødehavs mineraler i unike kombinasjoner med naturlige ingredienser.
Det skal føles godt
Hvert produkt er utformet, ikke bare for å gi gode resultater, men det skal føles godt på huden din. Vi ønsker å gjøre tiden du bruker på å få din perfekte hud skal føles herlig og godt