Interesserer du deg for skjønnhet og velvære, samtidig som du liker å omgås og jobbe med mennesker?Les mer her>>

                                                                   

                                       LIKER DU HUDPLEIE OG SKJØNNHET ? VIL DU HA FLEKSIBILITET OG JOBBE NÅR DET PASSER DEG?                                                  

                                           Vi gir gir deg en unik mulighet og alle verktøyene du trenger I BioZen er vi energiske og engasjerte,og vi tar stadig med oss nye team partnere i Norge.

  

.   

Moderne markedsføring

Det helt spessielle med BioZen er at vi oppdatererer informasjon om kundene dine – og alle som ennå ikke har blitt kunder via nyhetsbrev,mail kampanjer og andre smarte verktøy som gjør att dine kunder blir ivaretatt på en god måte.Med andre ord følger vi opp dine ulike kunder,via e-poster og nyhetsbrev for å opprette den grunnleggende kundekontakten.Din oppgave er og veilede/presentere biozen og produktene på en måte som gir våre kjære kunder den innsikt de trenger for å oppnå resultater med sin hudpleie-Våre kunder er våre felles viktigste personer,og de fortjener det beste av kvalitet og pris.Vi brenner for at vi skal kunne gi kundene den absolutt beste oppfølgingen,og legge grunnlaget for god kundepleie og mersalg i fremtiden.

                                                                                     HVA VI TILBYR

INNTEKT OG FLEKSIBILITET

Med BioZen blir du en av oss i teamet og får jobbe med skjønnhet, styre over din egen tid og jobbe når det passer deg,og vi tilbyr deg et stort potensialet med vår ultra moderne markedsføring,og en unik muligheten til å skape og etablere en forretning sammen med oss. BioZen,s prestasjonsbaserte kompensasjon er meget god.

 

REISER OG PREMIERINGER AV FREMGANG

Vi er alltid stolte over fremgangen din,og vil gjerne feire den sammen med deg. Vi premierer dine fremskritt.

KURS OPPLÆRING SAMARBEID

Vi gir deg en opplæring med de verktøyene du trenger for å bli en Team Partner hos oss i BioZen Vi har mer en 20 års erfaring med hud-hudpleie og hvordan du presenter hudpleie. Nå er det din tur til å bli en expert på din egen og dine kunders hudpleierutiner-

- Produkt/hud - Salg- Markedsføring