Finn din hudtype

 

HUDTYPER:

 

KOMBINERT HUD

Den vanligste hudtypen

 

Er du fet rundt nesen og i  pannen, men tørrere på kinnene ? Er huden din påvirket av vær, vind og kulde? Da har du sannsynligvis kombinert hud.

 

 

TØRR HUD

Lett å forveksle med normal hud

 

Sluker din hud fuktighets krem ? Strammer det hvis du glemmer å smøre deg? Da har du sannsynligvis tørr hud.

 

 

MODEN HUD

Kjenner du ikke rigtig igjen din hud lengere? Har huden din blitt tørrere gjennom årene og mistet spensten? Da har du moden hud.

 

- Moden hud kan lett miste glød og spenst,og linjer/rynker dukker opp.Huden blir tørrere og tynnere fordi sebum produksjonen avtar og har ofte solflekker og pigmentendringer

Det er mulig å forsinke/forebygge hud aldring med våre produkter!.

Men når er huden moden? lurer mange på. Det vanlige spørsmålet er om det er ved 40 eller 50 + først vil vi si at det ikke er noen spikret alder. Det helt avhengig av livsstil, arv, etc. Det vi vil si at å behandle en hud som er moden bør du oppleve det vi skriver ovenfor. Hvis vi  fortsatt skal si en alder ..så  fra ca. 30-35 +. kan mange sikkert også arbeide med anti-age, men da må det gjøres med gode antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser.

 

FET HUD

Oftest genetisk betinget, men kan endre seg i løpet av livet på grunn av hormonelle endringer. 

  • Du blir fort blank i løpet av dagen,.
  • Du har ofte store porer.
  • Du kan lett få urenheter. 

TIPS: – Det viktige her, er å ikke «tørke» den ut med uttørrende produkter, da ender du oftest opp med en enda høyere olje-produksjon, og dermed fetere hud i stedet

.

 

SENSITIV HUD

Mest vanlig blant rødlige og lyse personer

 

Brenner du deg lett i solen? Har du det vanskelig med å finne produkter som ikke svir,irriterer og klør? Da har du sannsynligvis sensitiv hud.

 

- Følsom hud er lett irritert,veldig tynn, følsom for alt fra produkter,dufter, varme, kulde, vind og sol til krydret mat.

TIPS:

For de som har en sensitiv hud, passer de fleste produkter vi har i butikken. Alle våre produkter er milde men kraftfulle.