Finn din hudtype

 

HUDTYPER:

 

KOMBINERT HUD

Den vanligste hudtypen

 

Er du fet rundt nesen og i  pannen, men tørrere på kinnene ? Er huden din påvirket av vær, vind og kulde? Da har du sannsynligvis kombinert hud.

TIPS:Alle våre produkter er egnet for deg - men varier om huden din er tørr eller fet i T-sonen - Vi anbefaler at du bruker Triple protection Lotion-lotion i T-zonen hvis huden din er tørr 

 

TØRR HUD

Lett å forveksle med normal hud

 

Sluker din hud fuktighets krem ? Strammer det hvis du glemmer å smøre deg? Da har du sannsynligvis tørr hud.

TIPS: Nesten alle våre produkter er egnet for deg - men vi anbefaler sterkt Potent Radiant Emulision og Triple protecion Serum - alle våre produkter er også merket med hudtype i

butikken

 

MODEN HUD

Kjenner du ikke rigtig igjen din hud lengere? Har huden din blitt tørrere gjennom årene og mistet spensten? Da har du moden hud.

 

- Moden hud kan lett miste glød og spenst,og linjer/rynker dukker opp.Huden blir tørrere og tynnere fordi sebum produksjonen avtar og har ofte solflekker og pigmentendringer

Det er mulig å forsinke/forebygge hud aldring med våre produkter!.

Men når er huden moden? lurer mange på. Det vanlige spørsmålet er om det er ved 40 eller 50 + først vil vi si at det ikke er noen spikret alder. Det helt avhengig av livsstil, arv, etc. Det vi vil si at å behandle en hud som er moden bør du oppleve det vi skriver ovenfor. Hvis vi  fortsatt skal si en alder ..så  fra ca. 30-35 +. kan mange sikkert også arbeide med anti-age, men da må det gjøres med gode antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser som Vitamin A - Vitamin C -Hyaluronsyra, eple stamcelle som er helt unikt fra Swizerland-Marine Collagen og flere av de aller beste ingrediensene er  i våre produkter - så her kan du velge fra hele vårt utvalg - vi vet du vil bli meget fornøyd med resultatene dine.

 

FET HUD

Oftest genetisk betinget, men kan endre seg i løpet av livet på grunn av hormonelle endringer. 

  • Du blir fort blank i løpet av dagen,.
  • Du har ofte store porer.
  • Du kan lett få urenheter. 

TIPS: – Det viktige her, er å ikke «tørke» den ut med uttørrende produkter, da ender du oftest opp med en enda høyere olje-produksjon, og dermed fetere hud i stedet

.

 

SENSITIV HUD

Mest vanlig blant rødlige og lyse personer

 

Brenner du deg lett i solen? Har du det vanskelig med å finne produkter som ikke svir,irriterer og klør? Da har du sannsynligvis sensitiv hud.

 

- Følsom hud er lett irritert,veldig tynn, følsom for alt fra produkter,dufter, varme, kulde, vind og sol til krydret mat.

TIPS:

For de som har en sensitiv hud, passer de fleste produkter vi har i butikken. Alle våre produkter er milde men kraftfulle.