K-beauty: koreansk hudpleie

Et av kosmetikkverdenens aller hotteste fenomener er uten tvil K-Beauty – skjønnhetstrender og - produkter fra Sør-Korea.

 Produktene fra Sør-Korea kjennetegnes blant annet av avansert teknologi, og spesielle ingredienser. For oss i BioZen er det viktig å være oppdatert og kunne tilby deg som kunde det absolutt siste og beste.  

K-BEAUTY - HUDPLEIE NÅR DEN ER SOM BEST
Her i BioZen finner du et utvalg av de beste i koreansk hudpleieprodukter, også kjent som K-Beauty.Vi som millioner av brukere over hele verden, elsker koreansk hudpleie fordi de tilbyr fantastiske produkter med naturlige ingredienser som gjør underverk for huden.Vi har funnet våre favoritter, vi tror du også vil gjøre det.

FILOSOFIEN

Rent og nøye testet.

BioZen er produkter med rene, effektive råvarer, som alle har passert sikkerhetskontroller i et forskningslaboratorium som spesialiserer seg på hudpleie. Her kvalitetsjekkes produktene, og det kontrolleres at produktene ikke inneholder komponenter som kan irritere selv en sensitiv hud.

Høy kvalitet til fornuftig pris

Med BioZen får du det beste av Koreansk hudpleie til en fornuftig bra pris.

KONSEPTET

Selve grunnlaget for fenomenet, som har fått navnet K-beauty (en forkortelse for ”Korean beauty”), er renserutinen. I Sør-Korea bruker nemlig kvinner i gjennomsnitt mellom 10 og17 hudpleieprodukter daglig.(ja du leste rett:)

For å forstå sørkoreanernes enorme interesse for hudpleie må du imidlertid også lære deg ordet ”gwang”, som står for vakker hud som har så mye fuktighet at den nærmest lyser innenfra.

Europeiske varemerker lanserer k-beauty
K-beauty har nå fått så stor innvirkning på kosmetikkbransjen at tradisjonelle, europeiske varemerker har begynt å lage egne versjoner av de mest typiske produktene. Biotherm, Lumene, Origins og Kiehl’s har alle essenser i sitt vareutvalg i dag og Lancômes hudpleieserie Energie de Vie, som ble lansert i 2016, består av nattmaske, essens og serum. Vi ser også at stadig flere asiatiske varemerker begynner å finne veien ut i verden.

 

 Produktene fra Sør-Korea kjennetegnes blant annet av avansert teknologi og spesielle ingredienser som snail extract mm. For oss i BioZen er det viktig å være oppdatert og kunne tilby deg som kunde det absolutt beste fra Korea derfor har vi tatt ut de produktene vi tror og brenner mest for i vårt vare- merke BioZen.Vi har ikke prioritert 10 stegs rutinen i vårt K-Beauty sortiment for den nordiske kvinnen, men vi har prioritert det beste av det beste og kan i dag tilby de mest effektive produkter fra Korea i vår BioZen serie.

Enkelt, men nok.

Milde, men kraftfulle produkter.

Ingredienser og råvarer for som passer for alle hudtyper også sensitiv hud.

RASKE FAKTA

 

  • Profesjonelle hudpleieprodukter fra K-Beauty/Sør-Korea med de beste ingredienser.
  • Ingen dyretesting eller irriterende ingredienser som parabener,sls,sl.
  • Fungerer for alle hudtyper og hudtilstander.
  • Naturlige Produkter uten Parabener.

 

 

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4