BioZen K-beauty: koreansk hudpleie

BioZen hudpleie er utviklet samarbeid med en av asias mest prestisjefulle fabrikker. Her er de beste naturlige spesielle utvalgte ingredienser brukt, og vi har derfor brukt vårt eget fima navn på denne serien som vi virkelig kan stå inne for. Vi har mener vi har sammensatt det beste av K-beauty for den nordiske kvinnen. Et av kosmetikkverdenens aller hotteste fenomener er uten tvil K-Beauty skjønnhetstrender og produkter fra Sør-Korea.

Produktene fra Sør-Korea kjennetegnes blant annet av avansert teknologi, og spesielle ingredienser. For oss i BioZen er det viktig å være oppdatert og kunne tilby deg som kunde det absolutt siste og beste.  

 

Rent og nøye testet.

BioZen er produkter med rene, effektive råvarer, som alle har passert sikkerhetskontroller i et forskningslaboratorium som spesialiserer seg på hudpleie. Her kvalitetsjekkes produktene, og det kontrolleres at produktene ikke inneholder komponenter som kan irritere selv en sensitiv hud.

Høy kvalitet til fornuftig pris

Med BioZen får du det beste av Koreansk hudpleie til en fornuftig bra pris.

KONSEPTET

For oss i BioZen er det viktig å være oppdatert og å kunne tilby deg som kunde det absolutt beste fra sør Korea derfor har vi tatt ut kun de produktene vi tror og brenner mest for i vårt vare- merke BioZen.Vi har ikke prioritert 10 stegs rutinen i vårt K-Beauty sortiment for den nordiske kvinnen, men vi har prioritert det vi tror mest på og har erfaring med. Vi  kan i dag tilby de mest effektive produkter fra Korea i vår BioZen serie.

Enkelt, men nok.

Milde, men kraftfulle produkter.

Ingredienser og råvarer for som passer for alle hudtyper også sensitiv hud.

RASKE FAKTA

 

  • Kun de beste ingredienser brukt i produktene
  • Ingen dyretesting eller irriterende ingredienser .
  • Fungerer for alle hudtyper og hudtilstander.
  • Naturlige Produkter uten Parabener.